TOATE COMENZILE PESTE 199 Lei. SE LIVREAZA GRATUIT LA ADRESA SAU LA SEDIUL COURIER IN TOATA TARA

031 229 5391 Comenzi telefonice
  • Autentificare
  • Creati cont
(0)

Comanda si livrare

Fiecare comanda peste 199 lei se livreaza gratuit dupa 2-3 zile lucratoare la adresa sau cu solicitare de la sediul URGENTCARGOUS. Livrare la comenzi sub 199lei - 18lei.

Pentru aceasta comanda trebuie să fie făcuta pana la ora 17:00 în zi lucratoare, iar primirea este pana la ora 18.00 la adresa, indiferent de valoarea comenzii.

ASIGURAM ANONIMITATE LA PRIMIRE

Pachetele sunt ambalate doar de către noi și apoi se transmit sigilate la curier, prin urmare, conținutul pachetului rămâne necunoscut pentru angajații companiei de curierat. Descrierea pachetului, de fiecare dată este diferita, ce asigură anonimatul garantat în momentul primirii.

GARANȚIE ȘI RETUR

Toate produsele din magazin au o luna de garanție completă cu excepția cazului în care se prevede una mai lunga. În conformitate cu legislația romana aveti dreptul de a returna produsul cumpărat în termen de 14 zile, si noi vă oferim această opțiune, trebuie doar să plătiti toate costurile de transport în ambele direcții. Vă rugăm să rețineți că, datorită naturii produsului nostru este absolut imposibil de a returna banii în cazul în care a fost deteriorat ambalajul. Aceste produse nu se primesc înapoi, si respectiv, nu sunt disponibile în magazinul nostru, asigurând astfel clienții nostri ca cumpăra întotdeauna produsul neutilizat.

INDRUMARE PROFESIONALĂ

Stimați clienți, beneficiati de sfaturile noastre profesionale. Angajații noștri cu experiență de mai mult de cinci ani in vanzarile de jucarii sexuale vă vor îndruma către cea mai buna alegere, care puteti face pentru sine. Satisfacția dumneavoastră este importantă pentru noi!