Warning: min(): Array must contain at least one element in /home/parazitstop/erovis.ro/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_category.php on line 420Warning: max(): Array must contain at least one element in /home/parazitstop/erovis.ro/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_category.php on line 421 ᐉ Vibratoare — Erovis.ro

TOATE COMENZILE PESTE 199 Lei. SE LIVREAZA GRATUIT LA ADRESA SAU LA SEDIUL COURIER IN TOATA TARA

031 229 5391 Comenzi telefonice
 • Autentificare
 • Creati cont
(0)

Vibratoare

Aceste jucarii sexuale sunt una dintre cele mai preferate de femei. De fapt, primul lucru care vine în minte pentru majoritatea oamenilor atunci când menţiona cuvântul sex shop este exact acest lucru deoarece acest element aburos rămâne cea mai universală mijloacelor de divertisment. Aceste jucării poate fi utilizat singur sau cu partener – se bucura de ambele femei şi bărbaţi.

Vibrator nu este obligatorie jucărie, dar el are unele avantaje uriaşe. Mai întâi de toate, ea vă va ajuta să cunosc corpul dumneavoastră şi de a descoperi cine dumneavoastră erogenous zonele cele mai sensibile, şi aceasta înseamnă că veţi ajunge uşor şi rapid la ta destinaţie-the orgasm puternic şi prelungit. Şi acest lucru se va întâmpla nu numai în timpul Masturbare, dar în standard de sex cu partenerul tau deoarece veţi şti ce butoane trebuie să stimuleze şi când.


CE TIPURI DE VIBRATOARE GASITI LA NOI

Oferim o gamă largă de modele variind ca preţurile, forme, dimensiuni, materiale şi funcţia. Aici vor gasiti modele atractive şi neobişnuite, precum ca extrem de ieftine, cu o forma clasica si caracteristici. În plus faţă de sex atribute, oferim vă discret şi profesional sfaturi, care vă va ajuta să invata o multime despre particularităţile de diferite categorii.

Noi vă va învăţa cum să folosească un vibrator, lubrifiant care este compatibil cu modelul dvs., care nu trebuie să utilizeze şi mai ales modul de a livra cele mai satisfacatoare cu ajutorul ei jucarie nou, în cazul în care nu v-aţi decis să încercaţi să fortifice erotic live vă vom ajuta să navigaţi rapid printre incredibila varietate de modele pe care le avem.

VA OFERIM O GRAMADA DE VIBRATORI

 • - realistice
 • - pentru punctul G
 • - cu forma anatomice, făcute de Cyber pielii
 • - fara sistema de vene
 • - realizate din 100 % silicon medicale
 • - vibro masajeri
 • - multifunctionala pentru stimularea simultană a mai multor zone erogene
 • - cu forme non-tradiţionale
 • - pentru stimulare anala
 • -seturi care obtine suplimentar cuplaje-prelungitoare şi ingrositoare

REALISTE MODELE

Pentru cele mai multe incepatori în experimentarea sexuală este un perfect logic să apeleze la modele realiste, pentru care similitudinea plin cu penisul erect. Avem unele dintre cele mai bune calitate realist vibrator de unele dintre cele mai mici preturi care vor satisface chiar şi cele mai capricioase clienţii. 100 % silicon medicale şi cyber pielii, complet asemănătoare omului, cum ar fi viziune şi sentimentul-aceasta este doar o mică parte din aventurile care te asteapta in magazinul nostru online.

Principalul avantaj al realist specii este unic similitudine cu atributul de sex masculin. Oferim turnare perfectă penisului, care posedă caracteristice falduri, venele penisului, scutiri şi de curs-testicule. La unele modele similitudinea cu penisul este completat de un strat delicat de cyber pielii, datorită căruia veţi uita că aveţi de fapt distractiv cu jucarie.

TIPURI DE MULTIFUNCTIONAL

Tipii ăştia sunt avansate în aventurile lor sexuale. Principalul lor avantaj este că ea poate stimula mai multe zone erogene, cauzând orgasme cele mai puternice şi mai durabile. Vibrator multifunctional va acţiona în cel puţin trei moduri-vaginale, stimularea clitorisului şi prin stimulare anala, iar unele modele au o forma curbată a capului pentru stimularea G-punct în timpul de penetrare.

Acest tip este proiectat pentru a se agită-le la sol în sus, trădarea lui intense impulsuri de principalele puncte de agitaţie în zona genitală. Îi place să promoveze în acelaşi timp:

 • - pereţi vaginale
 • - clitorisul
 • - punctul G
 • - orificiu anal

MODELE CU FORME NON-TRADITIONALE

Nu neapărat un penis faux par mai standard cale să agite vă la sol. Gaică-ons cu viziune bizar sunt un instrument excelent pentru orgasme multiple consecutive, care sunt preferate de un numar mare de clienti. Dacă sunteţi în căutarea ceva nou pentru a condimenta viata sexuala, un model de formă standard de chilipiruri incredibile va face sa te uiti la sex într-un mod complet nou.

Orice fel de oprire, ştiu că nu veţi regreta, şi mai presus de toate -nu ai nimic să vă faceţi griji despre. Vă oferim o livrare gratuita discret, toate articolele, astfel încât nimeni nu va suspecta ce o achiziţie pe care le-aţi făcut. Nu ezitaţi să contactaţi consilierii noştri pentru a vă ajuta atunci când aveţi întrebări, nelămuriri sau ezita între mai multe modele diferite. Specialiştii noştri vă va ajuta să înveţe cum să aibă grijă de dumneavoastră preferat de jucarie, astfel încât vă puteţi bucura de favorurile sale pentru cât mai mult posibil. Ţineţi minte că majoritatea modelelor noi oferim vibratoare sunt fabricate din silicon medicale de calitate, care nu este compatibil cu lubricanţi în bază de ulei. Aici veţi găsi hidratante pe bază de apă minunat care va fac placere cu adevarat uimitor.

Pentru a vă bucura mult pe partenerul lor sexuale obraznic, vă recomandăm să păstraţi-l în mod corespunzător se curata numai cu produse destinate acestui scop. Acest lucru ar fi făcut după fiecare utilizare, este important să fie mai ales atent şi blând, ca nu toate modelele sunt proiectate pentru a fi curatate sub jet de apă în mod liber.

Urmaţi instrucţiunile producătorului pentru depozitare şi de curăţare a achiziţionat de la magazinul nostru de jucarii.

1.1 VIBRATOARE REALISTICE

Vibratorele  realiste in aceasta categorie sunt realizate din materiale diferite, ca tot se aseamana cu un penis în erecţie şi sunt fabricate cu sau fără venele, cu o puternica sau nu acolo pronunţat scutiri, bombat capete, de la mic la proporţii gigantice. Materialele din care sunt fabricate sunt din latex, silicon, cauciuc sau PVC, modificate cibernetic pielea. Având în vedere diversitatea enormă, nu ezitaţi să Contactati-ne pentru o consultatie pentru a se asigura ca veti obtine ceea ce cauti.

Multi fani de jucarii sexuale prefera sa se distreze cu dildo-uri realiste. Motivele pentru aceasta sunt mai multe, dar nucleul ramane apropiat si familiar sentimentul de penetrare de atributul reale masculin. Penisul in toata splendoarea sa este recreat in aceasta categorie a unor mesteri mai bune instrumente pentru masturbare.

REALISTA VIZIUNE-UNREAL PLACERE

Ceea ce face ca jucarii din aceasta categorie preferata de multe femei si barbati este perfect reconstruit aspectul lor autentic. Impactul este doar la fel de real la atingere, dar nu modul in care este atunci cand va vibro-penisul este pus in actiune, atunci sentimentul este destul de diferit, si placerea-unreal.

Vibratoare realiste diverse difera in mai multi indicatori:

 • -materialul din care sunt realizate;
 • - scop;
 • - forma;
 • - dimensiune;
 • - functii;
 • - compatibilitate cu apa, lubrifianţi si produse de curatare.
 • MATERIALE

Ca materiale, diverse vibrator falosi cel mai adesea sunt fabricate din silicon, PVC, modificate de cauciuc, latex sau cyber pielii. Fiecare dintre aceste materiale are avantaje incontestabile, ca lider de calitate, in timp ce altele au prioritate usor de intretinut.

SCOPUL

ROLUL PENISULUI ESTE DE A PATRUNDE LA ORIFICII INTIME ALE CORPULUI UMAN SI ESTE ADEVARAT SI PENTRU ARTICOLUL VIBRATOARE. FORMA DE ATRIBUTUL DETERMINA IN MARE MASURA, DACA ACESTA VA FI FOLOSIT PENTRU STIMULAREA VAGINALA SAU ANALA SI MAI PRECIS PREZENTA SAU ABSENTA GENERALIZATE. IN MODELE DESTINATE UTILIZARII ANAL, PRODUCATORUL OFERA UN LIMITATOR CARE PROTEJEAZA APARATUL DE PASIUNE, CUM POATE FI IN CAUTAREA REAL DE TESTICULE SAU ALTE INGROSAREA LA BAZA PHALLUSUL.

COMPATIBILITATE

ALEGETI UN ASPECT REAL VIBRANT-PENIS, TREBUIE SA STITI CARE SUNT CERINTELE SALE. COMPATIBILITATE CU APA, LUBRIFIANTI SI PRODUSE DE CURAŢARE DETERMINA IN MARE MASURA MODUL CA VA VETI BUCURA DE JUCARIE LOR. IMPERMEABIL VIBRATOARE REALISTE DE MODELE PERMITE PENTRU CURATARE USOARA SUB JET DE APA SI MOMENTE PLACUTE PETRECUTE IN BAIE, IN TIMP CE CELELALTE INSTRUMENTE DE MULTE ORI AU MULT MAI MULTE FUNCTII DE JOB CARE VA PERMITE SA TRAGE INSTANTANEU LA ORGASM.